SnelEHBO by no deposit bonus ltd.
+31 10 467- 2345 info@snelehbo.nl

Wat is een EHBO Kit

Een EHBO-kit is een verzameling van de spullen en materialen die gebruikt kunnen worden wanneer eerste hulp verleend moet worden. Het kan speciaal door een individu of organisatieEHBO logo1worden samengesteld voor het doel of compleet gekocht worden bij de meeste kruidenierszaken. Er is een grote variatie in de inhoud van de EHBO-kits op basis van de kennis en ervaring.Bij het kiezen van een First Aid Kit, zijn er een aantal belangrijke factoren te overwegen, afhankelijk van de gevaren op de werkplek en de aard van de verwonding / ziekte kunnen

optreden. EHBO-kits kunnen worden geplaatst in bijna elk type opbergdoos en dit zal afhangen van de vraag of ze in de handel worden geproduceerd of geassembleerd door een individu.Standaard kits komen vaak in duurzame plastic dozen, stof zakken of in de muur gemonteerde kasten.

Het type opbergdoos zal variëren afhankelijk van het doel, en ze variëren in grootte van een kleine portefeuille tot grote rugzakken. De International Standards Organisation heeft de EHBO kit gestandaardiseerd. Een groene achtergrond met een wit kruis geeft aan dat de kit is goedgekeurd als standaard in vele landen en regio’s .

Eerste hulp kits worden soms aangeduid (door een individu of organisatie) met een rood kruis op wit achtergrond, maar het gebruik van dit symbool wordt ook door het Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC) gebruikt. Johnson & Johnson heeft het Rode Kruis gebruikt als een markering op zijn producten sinds 1887 en registreerde het symbool als een handelsmerk voor medicinale en chirurgische pleisters in 1905. Sommige EHBO-kits kunnen ook zijn voorzien van de Ster van het Leven, gewoonlijk geassocieerd met de medische hulpdiensten , maar ook om aan te geven dat de dienst gebruik ervan kan een geschikt punt van zorg bieden.

Gespecialiseerde eerste hulp kits beschikbaar zijn voor verschillende regio’s, voertuigen of activiteiten, die kunnen zich richten op specifieke risico’s of problemen in verband met de activiteit. Zo kan EHBO-kits die verkocht worden via watersportwinkels, gebruikt worden in het geval van ongelukken met waterscooters of remedies bevatten tegen zeeziekte. Eerste hulpgoederen moeten worden geplaatst waar ze zijn gemakkelijk toegankelijk en duidelijk gemarkeerd om snelle identificatie mogelijk te maken.